Προφίλ

Η εταιρία ΜEGAPART AE δημιουργήθηκε το 2006 από 2 οικογένειες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του after market. Σκοπός ήταν να προσφέρουν γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων στη συσκευασία του πραγματικού κατασκευαστή τους σαν εναλλακτική και σαφώς πιο οικονομική λύση από την αγορά του λεγόμενου γνήσιου ανταλλακτικού που στην ουσία είναι ακριβώς το ίδιο συσκευασμένο στο κουτί της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο πελάτης μη γνωρίζοντας ότι καμιά αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατασκευάζει ανταλλακτικά ουσιαστικά πληρώνει μία τεράστια διαφορά στη τιμή μόνο για το διαφορετικό κουτί.

Στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των πιο κάτω προσφορών:

  • 1. ΓΝΗΣΙΑ, συσκευασμένα στο κουτί που φέρει τα σήματα του κατασκευαστή του αυτοκινήτου και τα οποία συνήθως θα τα πληρώσει σε πολύ υψηλή τιμή.
  • 2. ΟΕΜ, που είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά συσκευασμένα στο κουτί του κατασκευαστή τους και των οποίων η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη των γνησίων.
  • 3. ΕΠΩΝΥΜΑ AFTER MARKET, Κατασκευασμένα από επώνυμους κατασκευαστές που είναι συνήθως και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας και που φυσικά εγγυώνται για τη ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρουν.
  • 4. ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, Ανταλλακτικά που οι προδιαγραφές τους δεν είναι σίγουρες.

Η εταιρία μας αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της προσφέρει στη αγορά ανταλλακτικά των κατηγοριών 2 & 3 συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την πιο συμφέρουσα τιμή. Έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με ένα μεγάλο αριθμό κατασκευαστών προσφέρουμε στην αγορά μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λύσεων. Προτεραιότητα μας η εξυπηρέτηση του πελάτη.


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Η εικόνα μιας εταιρίας είναι οι άνθρωποι της για το λόγο αυτό τα άτομα που στελεχώνουν την  MEGAPART AE είναι πρώτα από όλα συνεργάτες που έχουν την ίδια αγάπη για τη δουλειά μας και τη διάθεση να προσφέρουν. Πιστεύουμε στη προσωποποιημένη σχέση εταιρίας πελάτη και για το λόγο αυτό χτίζουμε τα τμήματα με τη λογική αυτή. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικό του άνθρωπο που επικοινωνεί μαζί του, τον δικό του οδηγό που τον εξυπηρετεί και μαζί με αυτούς και όλη την ομάδα υποστήριξης  που θα τον ενημερώσει και θα του δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Είμαστε όλοι εδώ για τον κάθε ένα από εσάς.


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

  • ΑΘΗΝΑ


    Οι κεντρικές αποθήκες και τα γραφεία της MEGAPART βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σε ένα χώρο 2500 τμ αποθηκεύουμε 15.000 διαφορετικούς κωδικούς και 200.000 τεμάχια. Για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση σας όλα μας τα είδη είναι πλήρως μηχανογραφημένα και αποθηκευμένα με σύστημα LOCATION που επιτρέπει την γρήγορη ανεύρεση του κάθε ανταλλακτικού. Οι παραγγελίες των πελατών μας στέλνονται με τα ιδιόκτητα βαν της εταιρίας. Όλες οι παραγγελίες  Αθηνών εξυπηρετούνται εντός της ίδιας ημέρας. Οι παραγγελίες των πελατών επαρχίας παραδίδονται την επόμενη το πρωί. Για το σκοπό αυτό έχουμε χωρίσει την Αττική σε 4 ζώνες και για την κάθε ζώνη έχουμε 1 αυτοκίνητο διανομής που εκτελεί τουλάχιστον 2 ημερήσια δρομολόγια.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Δημιουργήσαμε ένα υποκατάστημα 750 τμ στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Η θέση στην οποία βρίσκεται -Καβαλας 3, είναι ιδανική για την εξυπηρέτηση σε ταχύτατο χρόνο όλων των πελατών μας αλλά και των πελατών της επαρχίας. 2 αυτοκίνητα διανομής εξασφαλίζουν την άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες σας.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H MEGAPART προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Εισάγουμε, αποθηκεύουμε και διανέμουμε ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

Η πάνω από 35 ετών εμπειρία μας στη διεθνή αγορά μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε πολύ χαμηλές τιμές αγοράς προσφέροντας σας τη δυνατότητα να είσαστε ανταγωνιστικοί και να μεγιστοποιείτε το κέρδος σας.